Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu je ekskluzivna lokacija za digitalno oglašavanje na 10 elektronskih uređaja (totema) sa po dva ekrana i punjačima za mobilne telefone i tablete na odličnim lokacijama koje nisu opterećene drugim reklamnim sadržajima.

Reklamu možete postaviti na četiri različita načina. Kao elektronsku reklamu na ekranima, u vidu spoljnog brendiranja totema, kao svetlećeu led reklamu iznad totema ili tako što ćete je postaviti unutar mesta sa punjačima. Pozicije u nerestriktivnoj zoni aerodroma su u prizemlju: T1 Terminal i T2 Terminal. U tim zonama se vrši čekiranje karata i prtljaga za sve putnike koji prolaze kroz aerodrom. U restriktivnoj zoni pozicije su: - u hodnicima ispred gejtova C4/C5, A4 i A8, - u gejtovima: C5/C6/C7, C3/C4, C1/C2, A2/A3, A4.

Proizvodnja LED svetlećih reklama u Beogradu

U cilju da proizvedemo uspešne reklamne oznake, bitno je uzeti u obzir karakteristike objekta, tehničku specifikaciju, materijale i konstrukcioni proces.

Mi proizvodimo reklamne oznake koji su dizajnirane da inspirišu i ožive svaki objekat.

Metaling gleda na projekat iz svakog ugla kako bi proizveo rešenje „po meri“ koja se uklapaju u  arhitekturu Vašeg objekta i koje će da ožive okolinu.

Mi spajamo inteligentan dizajn sa izborom trajnih materijala da bi proizveli proizvod visokog kvaliteta koji obezbeđuje dugovečno rešenje za objekte i posede.

Metaling ima veliko iskustvo u proizvodnji reklamnih oznaka, koje arhitektama ili dizajnerima daju istančane aspiracije korišćenjem širokog spektra neobičnih materijala i izazovnim načinima proizvodnje.

Sa fokusom na budžet klijenta, dizajn, regulatorne zahteve i podršku klijentu  Metaling je posvećen pružanju inspirativnih reklamnih oznaka.

 

Obrada zahteva za reklamu resize